Familie W.K, 30 juli – 13 augustus 2016
Het huisje is ons goed bevallen. Genoeg ruimte en erg leuk en handig dat er zoveel informatie over de omgeving(activiteiten etc.) in het huisje aanwezig was. Ook heerlijk dat het Lac du Causse zo dichtbij is.
Enkele kleine suggesties: woning was netjes, maar bijv. de koelkast en keukenkastjes vonden we niet altijd even schoon. (JB: jammer, schoonmaak over het hoofd gezien, gemeld) 

In de tuin soms wat last van een aantal takken waar je moeilijk onderdoor kunt lopen richting tuin. (JB: inmiddels gesnoeid) 
Wat weinig kopjes en mokken. (JB: 6 kopjes en 6 mokken leek ons voldoende). Wellicht een dienblad aanschaffen?

Familie M.S, 25 juli – 1 augustus 2015
De eerste indruk van het huisje was gelijk goed. Knus, warm en gezellig. We zijn her en der nog wel wat rommel van de vorige huurders tegengekomen. Maar dat is misschien meer een puntje voor de organisatie die het huisje schoon maakt! (JB: Ja inderdaad, signaal doorgegeven)
Jullie huisje is erg compleet ingericht! We hebben niks gemist. Waar het normaal een beetje behelpen is op vakantie hadden we hier alles bij de hand! Ook de informatie over uitstapjes in de omgeving is erg uitgebreid! Ik hoorde van andere gezinnen op het park dat ze dat wel een beetje miste. Ik vond het wel lastig om te koken op de elektrische platen. Maar ach.. Met een grote bbq een een beetje zon kom je ook een heel eind! Wij hebben erg genoten van het weekje in Pondok, en ik denk dat wij er nog wel eens terug komen. Zowel het huisje als de omgeving waren top!

Familie J.V., 11 tot 25 juli 2015
Wij waren zeer tevreden over het huisje en de prachtige ligging bij het meer. Het werd echter zo warm dat boven slapen voor de 3 kinderen geen optie meer was, te benauwd! Dat werd dus beneden improviseren. Ook onze slaapkamer werd erg warm. Dat was een nadeel (JB: extra ventilatoren geplaatst: tsja, het was toen wel heel erg warm). Verder erg genoten en een prima huis en de plek super. Tip: het strand was afgezet ivm blauwalg. Je mocht daar niet meer zwemmen. Wij hadden zorgen of het nog mogelijk was om bij het huisje te zwemmen. Sommige gasten deden dit niet namelijk. We hebben gelukkig geen ongemakken gehad, maar het was wel prettig om hierover duidelijheid te krijgen (JB: eigenaar krijgt dit soort informatie jammer genoeg niet: lokale overheid zou bewoners moeten informeren).

Familie S.J., 26 juli – 9 augustus 2014
We zijn gisternacht weer thuis gekomen, we hebben een heerlijke vakantie gehad met prima weer. We hebben genoten van de omgeving, de vele bezienswaardigheden. Onze zoon heeft veel gevist in het meer. Elke dag konden we gelukkig buiten vertoeven. We hadden nog wel langer willen blijven maar helaas aan alles komt een eind, kortom we hebben een mooie tijd gehad op Port Couzages!

Familie I.v.d.H., 21 tot 28 juni 2014
Wij hebben genoten van ons verblijf in ‘Pondok’, een compacte, maar zeer schone vakantiewoning met alles er op en eraan in een wel zeer fraaie omgeving. De 2 terrassen, waardoor we de hele dag van de zon konden genieten, waren erg fijn. Het was fijn dat er een ruime sortering aan folders te vinden was in het huisje voor leuke uitstapjes. De plaatsen Sarlat en Brive zijn levendige plaatsen en echte aanraders voor een bezoek! We kwamen hier helemaal tot rust, voordat we verder gingen richting Spanje. Het was ideaal om voor vertrek nog een wasje te kunnen draaien, zodat we met schone kleren aan de tweede helft van onze vakantie konden beginnen. Dit vakantieadres zullen we zeker doorgeven aan anderen.

Familie G.S., 27 juli – 10 augustus 2013
We hebben genoten van een geweldige vakantie. Het was de eerste week prachtig en erg warm zomerweer. De tweede week was meer een doe-week en we hebben genoten van de omgeving. Middeleeuwse feesten, grot, kasteel, Sarlat, Brive enz. enz. Tip: nieuwe glijstangset in de douche. Is erg gammel. (JB: is gebeurd) Onze complimenten voor jullie huis. Vrienden van ons hadden beduidend minder waar voor hun geld in een ander huis op het park. Nogmaals bedankt namens ons allemaal.

Familie A.d.L., 13 tot 27 juli 2013
Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug, zelfs mijn dochter van 19 heeft van deze 2 rustige weken kunnen genieten. We hebben zelfs de tv niet aangehad, heerlijk! Veel gelezen en regelmatig mooie uitstapjes gemaakt. Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor de gastvrijheid en de geweldige service. We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden en op ons lijstje met mogelijkheden houden voor de komende jaren.

Familie P.d.H., 21 juli -4 augustus 2012
Wat een prachtig meer en wat heerlijk om dat op loopafstand te hebben! We hebben 2 weken prachtig weer gehad en alleen maar buiten gegeten op het terras. Onze zoon heeft heerlijk kunnen vissen. Hij heeft meerval gevangen, baars, zonnebaars, voorn, brasem en als klap op de vuurpijl een karper van 70 cm!
Verder hebben we regelmatig hardgelopen rond het meer. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar oa Sarlat, Terrasson, de grotten van Padirac en hebben gekanood in de Dordogne. Ook het strand aan de overkant hebben we meerdere keren bezocht. We kwamen tijd tekort!
Het huis was klein maar fijn. Alles is aanwezig en het was allemaal heel duidelijk aangegeven (zoals de gebruiksaanwijzingen e.d. in de la). Het was heel prettig om over een wasmachine te beschikken en de Nederlandse tv was ook wel lekker op zijn tijd. Alles was prima verzorgd, vanaf de aankomst (bedankt voor de rosé) tot aan de broodjesservice enz. We denken met heel veel plezier (en een beetje heimwee) terug aan jullie huisje. Heel erg bedankt dat we zo hebben mogen genieten van Pondok!